Cégismertető

1999 – ben döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy kis pékséget Vasszécseny Község Lakosainak ellátására. Nem szakmai befektetőkként szerettünk volna új technológiák bevezetésével tradicionális termékeket előállítani, vevőink legnagyobb megelégedésére.

Az üzemünk kezdetben 5 fővel indította termelését. A helyben gyártott friss termékeknek az évek során már nem csak kis községünkben, hanem a megyeszékhelyen is örülhettek vásárlóink. 2001. év elején megnyitottuk első mintaboltunkat Szombathelyen. A mindössze 15m2 alapterületű üzlet és a benne kapható sütőipari termékek iránt komoly érdeklődést tanúsítottak az emberek. Kezdeti sikereinken felbuzdulva az első mintaboltot még három követte Szombathelyen.

A telephelyen lévő épületeket kinőttük, gépeket - eszközöket fejlesztettünk a technológia javítása érdekében.

2001 novemberében bevezettük a HACCP rendszerét, illetve adoptáltuk az egyedi technológiánkra. Ezt követően kapacitásunk lehetővé tette, hogy termékeinket a megye többi városába is eljuttassuk. Így került sor mintaboltok nyitására Körmenden és Szentgotthárdon.

A manufakturális kezdeti üzemből ez idő alatt közép méretű vállalattá fejlődtünk. Hittünk, abba, hogy a folyamatos fejlődés szükséges annak érdekében, hogy a kor fokozott kihívásainak megfeleljünk. 2008 tavaszán fejeződött be az üzem két lépcsős bővítése. A közel 800 m2 alapterületű új üzemcsarnokot a legmodernebb gépekkel szereltük fel a gyártókapacitás növelése érdekében és a minőségjavítás elősegítése céljából.

 Ezt követően 2010– ben további 2000 m2 beépítésével javítottuk az üzemelés feltételeit. Ezzel egy időben elindítottuk cukrászüzemünket a vásárlói igényeknek megfelelően. Napjainkra a gyártási kapacitásunk mit a sütőipar és a cukrászipar területén lehetővé teszi, hogy régiónk kiszolgálását teljes körűen ellássuk.

Dolgozónk száma napjainkban meghaladja az 50 főt.

A műszaki fejlesztésekkel párhuzamosan elindítottuk az üzemi szakképzést és kollégáink rendszeres továbbképzésére is nagy figyelmet fordítunk.

 Jártuk a világot, ötleteket és recepteket és technológiákat hoztunk magunkkal. Sok esetben a hazai lehetőségek mellett külföldi partnereink szakmai segítségével próbáljuk a folyamatos technológiai fejlesztést megvalósítani. Így a késztermékek egy jelentős részét már nem csupán kisütjük, hanem "zöld fagyasztásos" technológiával gyártjuk, illetve részben elősütjük a vásárlói igényeknek megfelelően. Különös figyelmet fordítunk a folyamatos termékfejlesztésre. 

Célunk az, hogy a jövőben is minden vásárlói igényt ki tudjunk elégíteni és, hogy termékeinkkel a továbbiakban is elismerést tudjunk kivívni üzleti partnereink és vásárlóink körében.

Kovács Mónika                 Zsolnai Zoltán

ügyvezető                       tulajdonos

Széchenyi 2020