Egészségprogram

Vállalatunk vezetésének eltökélt szándéka és egyben célkitűzése, hogy egészséges és kiváló minőségű élelmiszereket állítsunk elő.

Gyártás során a legszigorúbb technológiai fegyelmet és a legszigorúbb higiéniás feltételek betartása mellett, vegyszer és természettől idegen anyagok felhasználása nélkül gyártsunk termékeket.

A  " Fogyassza termékeinket EGÉSZSÉGGEL! "  nem csupán szlogenünk hanem valóban a célkitűzésünk!

Az általunk elindított programban szeretnénk felhívni a figyelmet termékeink gyártása során felhasznált alapanyagok élettani hatásaira, lehetőség szerint alátámasztva és megtámogatva a szakemberek véleményével vagy akár a legfrissebb kutatások eredményeivel. 

Az általunk gyártott termékek mellett szentelünk figyelmet olyan élelmiszerekre is amelyek szintén hasonló technológiával vagy akár azonos alapanyagok felhasználásával készülnek.

Fontos tudni, hogy egy egy élelmiszer várható élettani hatása is tanúságos és megfontolandó lehet!

A programban publikált vélemények, leírások közzététele minden esetben az eredetének feltüntetése mellett történik. Ezért az írásokban szereplő adatokért cégünk felelősséget nem tud vállalni.

A böngészésen kívül évente több alkalommal szervezünk egészségnapot és partnertalálkozót, ahol van lehetőség a személyes információk begyűjtésére és a termékek részletesebb megismerésére és megkóstolására egyaránt.

A programok időpontja és helyszíne a facebook oldalunkon kerül meghirdetésre!

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk!

Széchenyi 2020